Glumica Marija Petronijević u devetom mesecu trudnoće zaražena koronavirusom

Showbiz 10. okt. 202112:39 > 13:13
Podeli:
Marija Petronijević Foto:VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Glumica Marija Petronijević s prvim simptomima odmah se javila doktoru.

Pročitajte još:

Budući da se prethodno vakcinisala i revakcinisala lekari imaju isključivo pozitivne prognoze, a i glumica i njena porodica nadaju se najboljem.

„Čim sam osetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam želela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno lečenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Lekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vreme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva“, otkrila je Marija za Story.

Inače, Marija se pre devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gde se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova lepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović: Ne bih volela da odem iz Srbije jer je jako volim VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar