Glumica tvrdi da joj se Putin udvarao: „Bio je naporan, hranio me pred dečkom“

Podeli:
Vladimir Putin i Peta Vilson Foto: AFP / AFP / Profimedia

Legendarna Nikita rekla i šta joj je predsednik Rusije tom prilikom poklonio.

Glumica Pita Vilson domaćoj publici najpoznatija je po ulozi u serji „Nikita“, a prodoran pogled i danas je njen zaštitni znak.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, ona je vliku pažnju privukla kada je jednom prilikom izjavila da joj se udvarao predsednik Rusije Vladimir Putin.

Naime, kako je ona tvrdila, sve se odigralo 2002. godine, kada je bila na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi. Tada je, navodno, Putin naredio svom obezbeđenju da napusti prostoriju, te su njih dvoje ostali samo, a on je pokušao da je osvoji dijamantskom ogrlicom.

"Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora", ispričala je ona jednom prilikom, a preneo je Kurir.

Peta Vilson kao Nikita Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Tadašnji šef festivala i domaćin večeri, reditelj Nikita Mihalkov, demantovao je ove njene tvrdnje.

Kako je ispričao, Putin nije dao Piti nikakvu dijamantsku ogrlicu, već privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Dodao je i da se glumica toliko napila, da je flertovala sa predsednikom Rusije ispred svog verenika, te da je ila toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci. Naglasio je i to da je Vladimir Putin uvek imao poštovanja i prema pijanim ženama, te da nije želeo da je iskoristi, preneo je pomenuti medij.

Glumica danas ima 51 godinu i u braku sa Damjanom Harisom dobila je sina. Pre nekoliko godina povukla se iz dveta glume i počela da se bavi dizajnom.

BONUS VIDEO: Milena Vasić glumica o Budvi i nudizmu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar