Glumica Lili Reinhart otkrila da je biseksualka

Showbiz 08. jun. 202017:09
Podeli:
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Zvezda serije Riverdale, Lili Reinhart otkrila je na Instagramu da je biseksualka.

Pozivajući pratioce na protest protiv rasizma, nakon ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda, Lili je otkrila da voli i muškarce i žene, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

„Iako to ranije nikada nisam javno objavila, ja sam ponosna biseksualna žena. Danas ću se pridružiti protestu. Pridružite se i vi“, rekla je ona.

Arijana Grande, Kamila Kabeljo, Šon Mendez, Medison Bir, Ros Linč, Hari Stajls, Kol Spraus, Holzi, Liam Pejn, Nial Horan, samo su neke od zvezda koje su se ranije pridružile protestima koji se već deset dana održavaju u Sjedinjeniim Američkim Državama.

Sprouse je čak bio priveden tokom jednog od protesta.

Podsetimo, zbog ubistva Džordža Flojda, nenaoružanog tamnoputog muškarca koji je preminuo nakon što mu je policajac Derek Čovin prilikom hapšenja gnječio vrat kolenom, otpočeli su masovni antirasistički protesti po imenu “Ne mogu da dišem” širom Sjedninjenih Američkih Država.

Ovo ubistvo samo je još jednom naglasilo rasizam, koji je prema rečima protestanata sveprisutan u američkom društvu, a koji je najvidljiviji u odnosu policijskih sila među građanima SAD koji nisu bele puti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar