Foto:EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Holivudski glumac i pevač Džared Leto tvrdi da nije znao da je u toku pandemija koronavirusa, jer je, kako kaže, meditirao u pustinji bez telefona.

Kako je objasnio na društvenim mrežama, bio je u izolovan u pustinji i nije znao ništa o koronavirusu. Kada se vratio u svoj dom u Los Anđeles, tvrdi, dobio je na desetine poruka od porodice i prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ

„Bio sam totalno izolovan u pustinji. Meditirao sam bez telefona i bez komunikacije sa drugim ljudima. Moj tim i ja nismo imali predstavu šta se dešava u svetu“, započeo je glumac i dodao:

„Juče smo izašli u veoma drugačiji svet. Jedan koji je promenjen zauvek. Um zastaje, najmanje rečeno. Dobijam poruke od prijatelja i porodice širom planete i saznajem šta se dešava. Nadam se da ste vi i vaši dobro. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite kod kuće. Ostanite bezbedni.“

Glumac je inače jedan od retkih koji je u javnost izašao sa ovakvom izjavom. Njegove holivudske kolege prethodnih dana apelovale su na fanove i stanovništvo da budu oprezni prema sebi i drugima, te su slali univerzalnu poruku – budite u samoizolaciji.

Foto:EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO