Gde je danas zvezda Granda koju su nazivali Čolinim naslednikom

Showbiz 21. jan. 202216:11 > 22:27
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda

Pevača Dušana Svilara, koji je bio jedan od najzapaženijih takmičara "Zvezda Granda", gde je i pobedio, mnogi su poredili sa Zdravkom Čolićem i predviđali mu karijeru poput njegove. Međutim, kako ističe, od te pobede 2007. godine se mnogo štošta promenilo. Ipak, pevanje mu je i dalje najvažnije u životu, ali ne i novinski natpisi i svakodnevna gostovanja u emisijama i ostalo što podrazumeva estrada.

„Ne razumem potrebu čitalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja, kao neko koga vole da slušaju kako peva, moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase. Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu, to nije moj cilj“, rekao je Svilar u jednom intervju.

Kasnije se Dušan odlučio na promenu, pa se oprobao kao glumac i u Pozorištu na Terazijama dobio angažman. Tu je igrao naslovnu ulogu u komadu “Fantom iz opere”.

„Na fakultetu muzičke umetnosti na smeru solo pevanja koji sam pohađao, dve godine smo imali glumu i scenski pokret, tako da meni nije nepoznanica biti na pozorišnoj sceni i bio sam spreman na neki način da se pokažem“, ispričao je on jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Saša Popović: Ovo je moja poslednja godina u „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar