Gagi vrač sa Tornika: Imam vradžbinu koja tera koronu

Showbiz 02. apr. 202019:33 > 19:37
Podeli:
Foto:Screenshot/Instagram/_blejzmodesti

Glumac Dragan Jovanović, njegova supruga Branka Pujić i ćerka Anđela Jovanivić, napravili su jedan zanimljiv video s porukom "Ostanite kod kuće".

Glumačka porodica osmislila je ceo scenario, pa dok je Gagi bio ispred kamere, njegova žena Branka ga je snimala, a snimak je na kraju Anđela podelila na Instagramu.

Printscreeen Instagram/_blejzmodesti

 

Jovanović na samom početku pozdravlja ljude sa Tornika, a zatim na duhovit način objašnjava kako se mogu skinuti čini sa planete Zemlje i otkriva „vradžbinu“ koja tera koronu.

PROČITAJTE JOŠ

„Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite: ‘Iš, iš, korona’ a možete i ‘Ćao, viruse, ćao, ćao’ ili ‘Čibe, kovide, čibe’. Potom okrećite globus i govorite: ‘Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje'“, savetovao je glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.