Foto: Instagram/wanda_icardi

Vanda Nara, serijska zavodnica uspešnih i slavnih, kako je inostrani mediji nazivaju, tokom prethodnih dana ušla je u medijsku raspravu sa svojim bivšim suprugom, fudbalerom Maksijem Lopezom.

Naime, Vanda Nara postala je poznata široj javnosti nakon što se pročulo da je prevarila svog tadašnjeg supruga Maksija Lopeza sa njegovim najboljim prijateljem i saradnikom Maurom Ikardijem – za koga se kasnije i udala.

PROČITAJTE JOŠ

Razumljivo, bivši supružnici nakon toga nisu bili u dobrim odnosima, a nakon nekoliko javnih prozivki, usledile su nove medijske prepirke. Maksi Lopez izjavio je za inostrane medije da je besan na svoju suprugu jer je iz Francuske, gde inače živi, otišla sa decom u Italiju – žarište pandemije koronavirusa.

„Ljut sam i besan jer je odvela decu u žarište pandemije virusa, zašto je morala da napusti Francusku?“, izjavio je fudbaler.

U novom intervjuu za italijanski magazin „Chi“, bivša supruga odgovorila je na njegove optužbe.

„Optužio me što sam decu odvela iz Pariza u Italiju, u srce pandemije. Maksi dobro zna gde mi živimo. Nisam u Lago di Comu, već blizu Lago di Coma, gde ima jako malo slučajeva. I tu je moja kuća, a u Parizu smo živeli kao podstanari i morali smo da odemo jer nam je ugovor isticao. Odlučili smo da se vratimo uz konsultacije pedijatra. U Parizu su svi igrači otišli iz iznajmljenih stanova svojim kućama. Mi smo sada Italijani i mi smo otišli svojoj kući. Ako se nešto dogodi, više bih voljela da se dogodi u Italiji nego u inostranstvu“, izjavila je Nara.

Vanda i Maksi bili su u braku od 2008. do 2013. godine i zajedno imaju troje dece. Svog sadašnjeg supruga Nara je upoznala na zajedničkom letovanju na kome je bio i Maksi. U brak sa Maurom upustila se već nekoliko meseci kasnije, a zajedno imaju dve ćerke.