Fotošop blamovi poznatih od kojih je i nas sramota

Showbiz 10. jun. 202107:33
Podeli:
Dara Bubamara, Maja Nikolić, Lidija Vukićević
Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja/Časlav Vukojičić

kako bi naše poznate ličnosti ostavili utisak šavršenstva, pa samim tim i prikazali da takvim životom žive, oni su u stanju i lični opis da promene samo da bi zadovoljili kriterijume pojedinaca zbog čega ispadaju smešni.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednjih godina poznate ličnosti postale su vrlo aktivne na društvenim mrežama, gde svoj život javnosti bukvalno pružaju na tacni. Kako bi ostavili utisak šavršenstva, pa samim tim i prikazali da takvim životom žive, oni su u stanju i lični opis da promene samo da bi zadovoljili kriterijume pojedinaca.

Doduše, neki baš umeju da preteraju u tome. Programi za ulepšavanje sve više su aktuelniji i dostupniji, pa ga mnogi koriste radi korigovanja tela i lica na fotografija.

Dok je u granicama normalne i ne deluje strašne, ali kada dođe do toga da se predmeti u pozadini iskrive od preteranog sužavanja, tu već nastaje ozbiljan problem.

Kad već neće u teretanu, pevačica Maja Nikolić na lakši način ostavlja utisak „savršenog“ tela. Međutim, njene fotografije zaista su žešći blamovi jer pored toga što totalno iskrivi sliku o sebi, to uradi i sa svim stvarima oko nje.

Ni Dara Bubamara ništa nije bolja od koleginice. Naime, nju su osudili na Tviteru kako preteruje u tuširanju fotografija.

„Ova obrada slike je u jako lošoj aplikaciji, jako malo košta“, glasio je jedan od niza komentara.

Ana Bekuta našla se na udaru tviteraša koji su je optužili da koristi fotošop. Da stvar bude još zanimljivija, folkerka je potvrdila da koristi program za ulepšavanje i podmlađivanje, te da nema problem da to i prizna. Šta više, njena topla preporuka svim korisnicima društvenih mreža da je fotošop prava stvar.

„Ovo nema blage veze sa originalom“, glasio je jedan od komentara, na šta je pevačica odgovorila da je tačno.

Usledili su komentari slični prvom, a onda je Ana „zabiberila čorbu“ jednom rečenicom.

„Pa mogli bi ste i vi malo da ga koristite“, napisala je Bekuta.

Glumica Lidija Vukićević redovno nespretno krivi stolice i druge detalje oko sebe, a krajnji rezultat zaista bude hit na društvenim mrežama. Iako za svoje godine izgleda odlično, mnogi smatraju da nema potrebe da radi ovakve stvari. Lidiji očigledno malo zasmeta celulil, pa da bi ga ispeglala unakazi celu fotku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Sloba Radanović poslednjih godinu dana nabacio je mišiće u teretani, te se iz aviona vidi da vodi računa o svom fizičkom izgledu. Međutum, očigledno misli da nije dovoljno nabildovan pa uz pomoć programa pumpa mišiće. Pre nekoliko meseci objavio je jednu sliku u litu, na kojoj je ogledalo bilo totalno iskrivljeno, ali ubrzo je nestala ista nakon brojnih negativnih komentara na njegov račun.

Pored domaćih javnih lica, stranci takođe umeju da preteraju. Možda čak i gore.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar