Foto:EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ugledni svetski biznis magazin "Forbs", koji je Kajli Džener dve godine za redom nazivao "najmlađom milijarderkom na svetu" objavio je da ona to više nije, jer je "isplela mrežu laži o podacima kompanije" i "naduvala veličinu posla i uspeha".

PROČITAJTE JOŠ

„Lagala je o podacima kompanije i falsifikovala poreske prijave“, navodi svetski biznis magazin, koji je pre nešto više od godinu dana Kajli Džener  nazvao „najmlađom milijarderkom na svetu“ i to dve godine zaredom.

„Kajli je, zaista, bila milijarderka, barem pre koronavirusa“ navodi „Forbs“.

Kada je videla objavu poznatog magazina, Kajli je rešila da odgovori na Tviteru.

„Što se čak i budim. Mislila sam da je ovo ugledan sajt… Sve što vidim su brojne netačne izjave i nedokazane pretpostavke.

Nikada nisam tražila nikakvu titulu, niti sam pokušavala da lažem. Tačka“, poručila je ona putem društvene mreže i dodala:

„Čak i prikazi poreskih prijava koje su verovatno falsifikovane, da li je vaš dokaz? Želite li samo pomisliti da su falsifikovane? Kao šta zapravo čitam. Ali ok. Blagoslovena sam, imam prelepu ćerku i uspešan biznis i ide mi savršeno dobro. Trenutno mogu da napravim spisak od 100 stvari koje su važnije od utvrđivanja koliko novca imam“, naglasila je Džener.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)