Foto: Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Šerif Konjević stekao je veliko bogatsvo tokom svoje dugogodišnje karijere, a sve to odlučio je da ostavi u testamentu svojoj supruzi, dok su neke njegove kolege donele drugačije odluke.

„Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila“, ispričao je pevač u emisiji „Sceniranje“.

Konjević je istakao da njegova supruga vodi brigu o svemu, a svoju pažnju najviše usmerava ka njemu:

„Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo.“

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

On nije jedini estradnjak koji je napisao testament i o njemu javno govorio.

Legenda narodne muzike, Lepa Lukić otkrila je da je sastavila testament, kao i da će svo bogatstvo koje je stekla tokom 50 godina karijere ostaviti svom bratancu Radisavu, s obzirom na to da ona nema dece.

On će dobiti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, ali pod jednim uslovom – da brine o tetkinoj mački Mazi.

„Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat“, rekla je Lepa i dodala da je veoma vezana za macu koju je udomila pre devet godina.

„Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka“, ispričala je Lepa svojevremeno.

Lepa Lukić Foto:Nemanja Jovanović

U želji da sve što je stekao ode u prave ruke, Žika Jakšić već je sastavio poslednju volju, pre svega misleći na svoje sinove.

Nakon razvoda sa Dajanom Paunović, sa kojom ima sina, Žika je nekoliko godina živeo sam, a onda se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio sin iz prvog braka Andrija. Odnedavno sa njima živi i Andrijina supruga Jehoslava.

Veliku vilu i sve što je do sada stekao naslediće oba Jakšićeva sina, a ponosni otac želeo je da to na vreme naznači u svom testamentu, kako među njegovom decom nikad ne bi došlo do sukoba.

„Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mesta za sve. I njemu je lakše da bude sa svojom decom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova deca ne daj Bože ne bi svađala, i sve je podelio na ravne časti“, rekao je izvor za „Svet“.

Sinovi Žike Jakšića, Andrija i Dušan, ganuti su očevim gestom, ipak, pomalo su i uplašeni što je njihov otac požurio sa odlukom o pisanju testamenta, jer žele još dugo da uživaju u njegovoj beskrajnoj ljubavi i podršci.

FOTO: Nova.rs

Domaći mediji su takođe pisali da je Vesna Zmijanac napisala testament, ali je ona to demantovala, tvrdeći da sve što je stekla svakako može da pripadne isključivo njenoj ćerki Nikoliji.

„Sve ste to vi smislili, nisam napisala testament niti ima razloga da ga pišem. Imam jedno dete i tu je sve jasno, vi novinari kada smislite priču, to onda izgleda ovako. Unucima ne ostavljam ništa, to sve prepuštam Nikoliji da odluči“, izjavila je Vesna.

Vesna Zmijanac Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Folk pevač Era Ojdanić otkrio je kako je raspodelio svoju imovinu, ali i zašto smatra da Ojdanići imaju sličnosti sa pripadnicima britanske kraljevske porodice.

Komentarišući sahranu kraljice Elizabete u Velikoj Britaniji, Era Ojdanić je izjavio da je njegova porodica slična – sve ide s kolena na koleno.

„Ja sam to sve završio pre 15 godina, još od pre 15 godina se zna šta je čije, koliko, gde, kako, ali je sve pod mojom kontrolom“, rekao je Ojdanić za Nova.rs na pitanje da li je već napisao testament.

„Nisam ostavio ništa unucima, ali njihovim roditeljima da. Kapital ide s kolena na koleno, moj otac je dobio od svog oca, ja od svog oca, moj sin od njegovog oca, i tako dalje. Moj najmlađi unuk Dragutin sada sedi pored mene i sluša me, on će da nasledi sve od svog oca. Isto kao što gledam sahranu kraljice Elizabere, familija Ojdanić je slična kraljevskoj porodici. Sve ide s kolena na koleno, sve“, rekao je on.

Era Ojdanić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

BONUS VIDEO: Kakva je budućnost monarhije posle smrti kraljice Elizabete

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)