Folk pevačica imala najvrednije slike, a sad ima vilu od 3,8 miliona evra FOTO

Showbiz 05. avg 202220:21 > 20:21
Podeli:
Vera Matović Foto: ATA Images

Ona živi u jednom od najskupljih domova među našim estradnjacima.

Pevačica Vera Matović godinama je vredno radila i novac ulagala u skupe antikvitete, umetničke slike, ali i nekretnine. Među vrednim slikama koje poseduje, izdvajaju se one Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona danas živi u vili na Dedinju, za koju se priča da vredi 3.800.000 evra, što je čini jednom od najskupljih vila koje naši estradnjaci poseduju. Kada se vrednosti kuće dodaju i brojne umetnine koje pevačica poseduje, cena joj je i znatno veća.

Pored ove vile, pevačica i njen suprug poseduju još jednu luksuznu kuću kod trošarine, na Voždovcu, za koju javnost dugo nije znala. Naime, Verinog supruga Ratomira Racu Matovića ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je kako izlazi iz iz dvorišta ove kuće koja se prostire na dva sprata, ima ogromnu terasu i visoku ogradu, te podseća na dvorac.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Za kuću kao iz bajke, trebalo je odvojiti mnogo novca, tako da je jedino rešenje bila prodaja zbirke slika. A postoji još jedan razlog: pre nekoliko godina opljačkana je njena kuća na Zlatiboru, pa iako tu nije držala slike, shvatila je da joj u ovim godinama ne treba takav stres. A lopovi kuću sa Dedinja ne mogu da odnesu", rekao je svojevremeno izvor blizak pevačici za domaće medije.

Vera se i sama nekoliko puta osvrnula na priče o svom bogatstvu.

"Eto, kažu da se 'kupam u bogatstvu'. Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta… Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu“, rekla je ona jednom prilikom za "Grand".

Vera Matović Foto:E-Stock_tik_tak

"Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj… Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga?!“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Miki Milane - Vera Matović, nastup na festivalu 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter