Favoriti Beovizije o pobedi Hurricane

Showbiz 02. mar. 202021:09
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Neda Ukraden i Andrija Jo, kao jedni od glavnih favorita ovogodišnje Beovizije za portal Nova.rs su podelili utiske s takmičenja i rekli šta misle o pobedi grupe Hurricane.

Neda Ukraden, kao najstarija učesnica Beovizije 2020, rekla nam je da je čestitala pobednicama i da je zadovoljna svojim nastupom, u koji je uložila mnogo truda. Ona je u konačnom zbiru glasova publike i stručnog žirija osvojila sedmo mesto.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Čestitala sam malopre pobednicama na svom Instagramu. Cure su bile odlične. Želim im zaista mnogo sreće i uspeha u Roterdamu. Ja sam zadovoljna svojim nastupom. Mislim da sam ostavila odličan utisak. Pesmu koju sam otpevala donela sam na fantastičan način. Potrudila sam se sa koreografijom, kostimom, ‘video volovima’… Ma, sve je bilo na visini zadatka. Malo smo umorni, jer smo prethodnih dana bili u studiju, na štiklama.“

Pevačica nam je rekla i to da je dobila mnogo pohvala za svoj nastup.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Dobila sam toliko komplimenata koliko nisam za deset godina karijere. Ne mogu da verujem koliko je Beovizija gledana u svetu. Sad čitam poruke i ne verujem. Mislim, pobednik je samo jedan, svi ostali smo drugi pobednici. Verovatno se očekivalo da će pobediti Hurricane ili Andrija prema nekim anketama. To su sve ankete koje prave ljudi koji imaju sklonost prema ovome ili onome. U svakom slučaju, drago mi je da sam nastupila i pokazala da sam u ovim godinama napravila scenski nastup. Bilo je nekoliko dobrih pesama, a neke se neće ni zavrteti, ni slušati.“

PROČITAJTE JOŠ

Andrija Jo je na Beoviziji osvojio četvrto mesto i kako ističe, veoma je zadovoljan svojim učešćem, s obzirom na to da je prvi put stao na scenu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Čestitam devojkama. Bile su odlične i nema sumnje da će nas predstavljati najbolje moguće i želim im pobedu u Roterdamu. Glasovi publike i njihove kritike za mene su jedini merodavni. Na njih ne možete da utičete. Oni te prihvate ili ne. Hvala ljudima što su glasali za mene i što im se svidela moja pesma. Ja sam prezadovoljan, za mene je ovo veliki uspeh. Prvi put sam na stao na scenu, pevao sam pored imena koja su dugo u muzici i dobio status favorita. Kako da ne budem zadovoljan“, rekao nam je jedini jutjuber koji je učestvovao na Beovizji.