Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Fanovi širom sveta potpuno su oduševljeni nastavkom filma "The Kissing Booth", koji je sada dostupan na Netfliksu.

I u ovom delu pratimo Ele i Nou: on ide na Harvard, a ona se vraća u Kaliforniju. Naravno, njihova veza je sada na daljinu, što samo po sebi donosi velike probleme i oboje se pitaju hoće li uspeti da ih prebrode. Ako ste film već odgledali, onda znate radnju i kraj, a ako niste brzo na Netfliks – probaćemo da izbegnemo spojlere.

PROČITAJTE JOŠ

Naravno, po završetku filma svi su poželeli da saznaju da li ćemo gledati i treći deo filma – i šta će se u njemu dešavati. Evo svega šta treba da znate o tome.

Hoće li se stvarno snimati The Kissing Booth 3?
Netfliks za sada nije najavio nikakve planove kada je treći deo filma u pintaju, ali u ovom trenutku sve zavisi od toga kakav uspeh film postigne na striming servisu. Netfliks je nedavno objavio i spisak najgledanijih filmova na platformi, pa možemo samo da pretpostavimo koliko ljudi treba da odgleda film da bi se snimio (još jedan) nastavak.

Da li će originalna glumačka postavka igrati u trećem delu filma The Kissing Booth?
Džoi King, koja u prva dva filma igra Ele, otvorena je za snimanje još nastavaka. „Ekipa filma i ja smo pričali i baš bismo voleli da snimimo i treći deo i nadamo se da će nam fanovi pomoći u tome,“ rekla je.

„Njima se svideo prvi deo i zbog toga su dobili nastavak. Zato, ako im se dopadne i drugi i to obznane svetu i Netfliksu, možemo da držimo palčeve i nadamo se i trećem delu,“ izjavila je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar