Foto: Shutterstock

Eurosong samo što nije, a sve tri večeri voditeljka će biti poznata holivudska zvezda Malin Akerman.

Njoj će na bini praviti društvo i popularna švedska televizijska voditeljka, komičarka i evrovizijska veteranka Petra Mede.

Ko je Malin Akerman, holivudska zvezda švedskog porekla?

Malin Akerman rođena je u Stokholmu a odrasla je u Kanadi. Danas živi u Los Angelesu. Tokom glumačke karijere pojavila se u TV serijama poput „The Comeback“, „Billions“ i „Entourage“, ali i filmovima „Watchmen“, „Heartbreak Kid“, „Rock of ages“. Glumila je sa Tomom Kruzom, Dženifer Aniston, Sandrom Bulokk i The Rockom.

PROČITAJTE JOŠ

U švedskim bioskopima pojavila se u mjuziklu „A Piece of My Heart“, gde je pokazala svoj pevački talent. Nedavno se pojavila u filmu „The Final Race“. Navikla je da nastupati i na pozornici i na ekranu, ali Eurosong je za glumicu sasvim novo okruženje, prenosi City Magazine.

„Ne mogu da opišem svoja osećanja. Jako sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvek mi se sviđao Eurosong, biti dio ovog fantastičnog showa zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmešnijih žena koje sam ikad upoznala“, rekla je Malin za Eurovision.tv.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar