Dara Bubamara Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica nikada nije krila da je radila estetske operacije.

Dara je zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone, pored toga često koristi fotošop na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada, ali i to koliko su je te operacije mogle koštati.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put pre više od deset godina, a kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica „sedmica“,  a ta intervencija je pevačicu koštala oko 15.000 evra.

„Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala“, govorila je Radojka za domaće medije.

Ona je za novi osmeh iskeširala 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa dvadeset godina mlađim dečkom Tonijem. Pretpostavlja da je Dara za usne tokom godina dala oko 2.500 evra.

Fotografije pevačice pokazuju da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može videti da je ubrizgavala botoks u lice, alii da je korigovala jagodice. Ove kozmetičke intervencije Daru su verovatno koštale oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a cena ovog zahvata u toj zemlji kreće se između 4.000 i 7.000. evra.

U poslednje vreme Bubamara nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a cena nadogradnje kose od prirodne dlake visokog kvaliteta može biti i  5 evra po pramenu, što znači da folkerka na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta