Hurricane, Uraganke, Evrovizija, glasanje
EVROVIZIJA: Završeno glasanje druge polufinalne noći

Završeni su nastupi izvođača u drugoj polufinalnoj večeri 65. Pesme Evrovizije u Roterdamu. Predstavnice Srbije nastupile su pod rednim brojem 9 s pesmom "Loko, loko", a za njih su mogli glasati gledaoci iz drugih zemalja.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, gledaoci iz Srbije slali su svoje glasove, ali ne i za Srbiju. Međutim, gledaoci iz drugih zemalja koje su se takmičile večeras mogli su svojim glasovima podržati Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić i pomognu im da se plasiraju u finale.

Tokom večerašnjeg polufinala čuli smo predstavnike San Marina, Estonije, Češle, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Srbije, Albanije, Gruzije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Uoči proglašenja finalista, imaćemo mogućnost da pogledamo i delove nastupa troje direktnih finalista iz Velike Britanije, Francuske i Španije, a njihovi nastupi će u celosti biti dostupni na zvaničnom Jutjub kanalu „Pesme Evrovizije“ po završetku prenosa.

Foto: Eurovision

Podsetimo, devojke iz ženske grupe danas su bile vema uzbuđene jer su konačno dočekale dan kada će pokazati Evropi ono što su mesecima spremale, a to su sve ispričale u razgovoru za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)