Eva Mendes i Rajan Gosling
Eva Mendes i Rajan Gosling; Foto: Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Eva Mendes i Rajan Gosling upoznali su se 2011. godine na snimanju filma “The Place Beyond The Pines”. Dugo su skrivali vezu, a prve glasine stigle su iste godine kada su viđeni zajedno u Diznilendu.

PROČITAJTE JOŠ

Sudbonosno da izgovorili su 2016. godine u strogoj tajnosti, a do danas u javnost nije procurio nijedan snimak s venčanja, baš kao što se saznalo i kako Eva nosi njihovo prvo dete tek kad je glumica zakoračila u 7. mesec trudnoće.

I drugu trudnoću glumica je uspela da krije dosta dugo, a zbog Rajana i njihove dve ćerke, Amade i Esmeralde, glumica se odrekla holivudske karijere.

Naime, par nema dadilje, nego se o njima brinu isključivo oni, odnosno pre svega Eva, koja se posvetila dizajniranju odeće i nekim drugim projektima koji ne uključuju višemesečno odvajanje od porodice zbog snimanja na raznim svetskim lokacijama.

Par se u devet zajedničkih godina tek nekoliko puta pojavio zajedno na crvenom tepihu, i to za vreme promovisanja filma koji ih je spojio, a u javnosti se zaista retko vide zajedno. Upravo zato, kada su ih prošle subote paparaci uhvatili u porodičnoj vožnji prema kući, bilo je jasno da će te fotografije izazvati veliku pažnju.

Pažnju je ukralo i Rajanovo namrgođeno lice, no možda je to bilo zato što je spazio fotografe koje inače ne podnosi.

Par je ranije proveo vreme s još nekoliko članova porodice, a čini se kako je u pitanju bilo neko slavlje, jer su viđeni s poklonima. Glumica ipak nije u potpunosti odbacila mogućnost povratka u Holivud, no istakla je kako zasad ne želi da ostavlja svoje devojčice same.

„Nakon što deca zaspe, vreme je za čišćenje i pranje, te pripremu hrane za sledeći dan. Osećam se kao da vodim hotel“, napisala je Eva na svom Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)