Foto: Printscreen/YouTube/Andreana Čekić

Bosanski pevač Emir Đulović proslavio se duetom "Cipele", koji je 2018. godine snimio s pevačicom Andreanom Čekić. Međutim, u intervjuu koji je dao za expresstabloid.ba, rekao je da s njom više nije u kontaktu, i to njenom odlukom.

PROČITAJTE JOŠ

„Odnos ne postoji. Nismo u kontaktu, niti ćemo biti. To je bila njena odluka. Niko iz moje ekipe više nije sa njom u kontaktu. Uostalom, sve je onako kako treba da bude“, rekao je pevač za expresstabloid.ba.

Đulović je takođe otkrio da je pesma „Svadba“, koju je snimio s pevačicom Radom Manojlović prvobitno bila planirana kao duet s Andreanom Čekić, a na pitanje zašto je na kraju nije snimio s njom, pevač je odgovorio:

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ne bih da ulazim u tu temu. Rada Manojlović se pokazala kao pravi izbor. Napravili smo odličan posao sa tom pesmom. Kad sam bio u Americi na turneji, samo mesec dana od izlaska pesme, ona je već bila veliki hit. Samo je Rada nedostajala na bini.“

Inače, Emir Đulović je nedavno objavio pesmu „Džipsi dens“, koju je snimio s bendom Dr Folk, a čija je pevačica u vezi sa Ivanom Miladinovićem, bivšim mužem Andreane Čekić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.