Podeli
Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Emina Jahović trenutno se nalazi u Turskoj, a na svom Instagram storiju apelovala je na svoje pratioce u vezi sa trenutnom situacijom sa koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ

Iako smo nedavno izašli iz kolektivne izolacije, spekuliše se o novim merama radi smanjenja širenja pandemije. Kako sve više javnih ličnosti potvrđuje pozitivnost na virus COVID-19, oglasila se i Emina Jahović.

Ona je na svom Instagram profilu objavila svoje mišljenje i poslala važnu poruku.

“Molim sve ljude koji se skupljaju u kafićima i na javnim mestima, ne vodeći računa o tome da se nose zaštitne maske i sve mere koje su unapred rečene treba da se poštuju sve do kraja pandemije. Na žalost, ovaj virus ne prašta, i svi oni koji ovu situaciju ne shvataju ozbiljno, sada verovatno vide posledice svog ponašanja. Stariji i slabiji stradaju, doktori i medicinsko osoblje su oboleli… Zar nije dovoljno”, počela je Emina svoje obraćanje.

Foto:Screenshot/Instagram/yaemina

“Nema tog sistema koji može da nas zaštiti u ovoj situaciji ako to SAMI ne učinimo. Molim vas ne izlazite bez zaštitnih maski, ne dirajte usta, nos i oči, perite ruke. Držite distancu i ne okupljajte se više. Ako je moguće ostanite kod kuće. Pomozite i sebi i drugima. Ja se trenutno nalazim u Turskoj, u kojoj je takođe raspostranjen ovaj virus, ali su ljudi daleko disciplinovaniji i striktno poštuju pravila čije kršenje je kažnjivo. Nije moje da pametujem, jer svi smo ugroženi, ali ako već znamo kako se štitimo, zašto to i ne radimo”, zaključila je Jahović.

Emina Jahović je inače iz Novog Pazara, gde živi njena porodica, a koji je trenutno jedan od najugroženijih gradova u Srbiji kad je u pitanju epidemija koronavirusa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar