Emina Jahović: Kakav Mikonos i Ibica, deca su mi zabrinuta

Showbiz 12. apr. 202022:35
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Emina Jahović koja izolaciju zbog pandemije koronavirusa provodi sa svojim sinovima u domu u Istanbulu,

 

Pevačica se putem video poziva uključila u emisiju “Premijera – Vikend specijal“ i otkrila kako provodi vreme sa naslednicima Jamanom i Javuzom.

PROČITAJTE JOŠ

„Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro. Sve će ovo proći. Zatvoreni smo u kućama trenutno, ali ja gledam da to iskoristim. Roditelji mogu da budu više sa svojom decom. Možemo da naučimo da bolje kuvamo, možemo da vežbamo, da naučimo neki novi jezik“, rekla je Emina i otkrila da su njeni sinovi zabrinuti zbog trenutne situacije:

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je istorijski momenat, zaista. Strah će ostati i kasnije, to je sigurno. Deca su zabrinuta, mene je Javaz pitao skoro: ‘Mama, hoćete li ti i tata biti u redu?’. Mi moramo da deci pružimo svu podršku. Ja sam se pomirila sa ovom situacijom i da će ovo dugo trajati. Bitno je da se pripremite. Ne padaju mi na pamet ni Ibica, ni Mikonos, samo želim da ljudi budu dobro i da se ovo završi najbolje po nas. Nedostaje mi to da odem da kupim ono što mi je neophodno, ali snalazim se, nešto poručim i tako“, ispričala je Emina u emisiji “Premijera – Vikend specijal“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.