Elizabet Harli
Elizabet Harli Foto:michael melia / Alamy / Alamy / Profimedia

Demijan i njegova polusestra Kira trebali su da naslede po 250 milona dolara iz nasledstva porodice Bing, ali sud u Los Anđelesu je uvažio žalbu njihovog dede Pitera Binga i poništio tu odluku.

Lisa Bonder Kerkorian, majka Demijanove polusestre Kire, koja je takođe ostala bez nasledstva, podržala je borbenu Elizabet Harli u intervjuu za londonski Sunday Time.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, i Lisa i Elizabet su dobile sina i ćerku sa američkim biznismenom Stivenom Bingom.

Nakon njegove smrti, otac Piter Bing, nasledio je bogatstvo od dve milijarde dolara, ali on nije želeo da ga podeli sa sinovljevom decom zbog toga što su rođena u vanbračnim zajednicama.

„Rekao je da su rođena izvan braka i da se ne računaju, a ja sam ga upitala živimo li u kamenom dobu još uvek“, rekla je Bonder Kerkorian.

Razočarane majke udružile su snage još u 2019. godini i otišle na sud sa Stivenom kako bi bile sigurne da njihova deca će dobiti zasluženi deo bogatstva koji njihov otac ima. Tada su pobedile na sudu i Stiven je trebao da izgardi odnos sa decom, nažalost u 2020. godini je preminuo.

Deda Piter odlučio je nakon smrti sina ponovo da komplikuje život unucima.

„Stiven je zasigurno umro misleći da će njegova deca biti zbrinuta ali, to se sada preokrenulo. Znam da bi bio tužan kada bi saznao“, rekla je jednom prilikom Elizabet Harli.

Isključivanje iz nasledstva pogodilo je i Kiru Bonder, ćerku Stivena i Lise Bonder, ali ne zbog novca.

„Ovde se radilo o tome da deca treba da upoznaju svog oca i dedu samim tim kako bi bili dobrodošli u porodicu koja ih je napustila“, rekla je razočarana majka Lisa.

Podsetimo, američki biznismen i filmski producent Stiven Bing preminuo je u 56. godini. U vreme izolacije zbog pandemije koronavirusa Bing se nije osećao dobro, a od ranije se borio s depresijom.

Bingova cela porodica svojevremeno se pojavila na Forbsovoj listi u prvih 400 najbogatijih Amerikanaca, a u trenutku Stivove smrti, njegova vrednost imovine procenjena je na 590 miliona dolara.

Uz posao s nekretninama bavio se i filmskom produkcijom, a u centar pažnje se našao nakon što je započeo vezu s glumicom i manekenkom Elizabet Harli.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)