Elena Karić pokreće novi posao nakon razvoda od Jugoslava

Showbiz 03. maj. 202122:31
Podeli:
Elena Karić Foto:Nemanja Jovanović

Nakon razvoda od biznismena Jugoslava Karića, Elena Karaman Karić menja i biznis. Kako bi ružne stvari iz prošlosti ostavila iza sebe, a upamtila samo one lepe i trajne, dizajnerka se odlučila za novi poslovni poduhvat. 

PROČITAJTE JOŠ

Posle iseljenja iz kuće na Kosmaju, u koju se navodno uskoro useljava Novak Đoković, Elena je pratiocima na Instagramu otkrila čime će se baviti.

„U pripremi su „temple teachings“ (učenja hrama). Trebalo je da zažive ove godine, ali lične i kolektivne dinamike su uslovile neku potrebu za pauzom“, navela je Elena, spomenuvši držanje lekcija o „zakonima univerzuma“, a ovakvih časova najčešće bude oko čak 150 po jednoj osobi.

Elena je pojasnila svoje novo zanimanje.

„Osluškujem i osećam, vraćam energiju, pa kad budem osetila da sam u poravnjanju sa sobom na svim nivoima, onda će doći na red. Ne možemo da služimo drugima iz prazne čaše“, dodala je ona i na pitanje kada će okupiti sve zainteresovane odgovorila je:

„Istina, upravo zato i odlažem. Važno je da se okupljamo, učimo i isceljujemo i apgrejdujemo svoja eneretska polja uživo, u direktnom kontaktu, pogledu, dodiru“, napisala je dizajnerka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar