Ekskluzivno: Đoganijevi prvi put zajedno posle skandala

Showbiz 08. maj. 202112:55
Podeli:
Vesna i Đole Đogani. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ekipa Nova.rs uslikala je Vesnu i Đoleta Đoganija kako u centru grada ispijaju piće u bašti kafića. Nevenčani par toliko je bio prisan, kao da se nikada nije ni pojavio snimak na kojem se denser ljubi sa drugom ženom, koja je navodno njihova kućna prijateljica.

Vesna i Đole Đogani. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Vesna i Đole Đogani prvi put su danas viđeni javno nakon njegove navodne prevare. Naime, nakon objavljenog snimka na kojem se denset ljudi sa drugom ženom u svom automobilu, oni se nisu oglašavali javno, niti su se ikome javljali na telefon.

Međutim, naš foto-reporter danas je oko 11.30 uslikao nevenčani bračni par u bašti jednog prestoničkog kafića, a društvo su im pravila tri nepoznata muškarca.

Vesna i Đole Đogani. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dok su se oni smejali i ćaskali u kafićiu, njihova ćerka se igrala sa drugom decom.

Pevačica je u više navrata ustajala sa stola kako bi obratila pažnju na dete, a potom se opet vraćala na svoje mesto gde ju je čekao Đogani.

Vesna i Đole Đogani. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prema njihovom ponašanju i raspoloženju, reklo bi se da u braku nemaju nikakvih problema, te da je Vesna prešla preko navodne prevare svog supruga.

Oni su se sve vreme smejali, čak su se ljubili i grlili pred prisutnima, kao da su u svom stanu između četiri zida.

Vesna i Đole Đogani. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Đoleta očigledno nije sramota što je izašao sa suprugom u javnost posle svega, ali ni nju što ne krije svoja osećanja i ljubav prema njemu.

Podsetimo, Đole Đogani uhvaćen je kako se u kolima ljubi sa ženskom osobom nepoznatom javnosti. Nakon što je sporni snimak semitovan na jednoj od televizija, denser i njegova supruga Vesna Đogani su zaćutali i nikome ne odgovaraju na poruke i pozive, a pevačica se 24 sata nije oglasila na Instagramu.

Vesna i Đole Đogani. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Đole Đogani navodno je prevario nevenčanu suprugu Vesnu Đogani sa jednom kućnom prijateljicom koja je između ostalog i njegov poslovni saradnik.

Naime, ekipa emisije „Paparaco lov“ snimila je kako je nepoznata žena sela na suvozačevo mesto u Đoganijev džip dok je on bio za volanom. Prvo se osvrnula levo-desno oko sebe, a potom mu je prišla i poljubila ga. Poljubac je trajao nekoliko sekundi, da bi zatim ona izašla iz vozila i otišla u nepoznatom pravcu. Pomenuti snimak poslednjih dana jedna je od glavnih tema u svetu šoubiznisa.

Posle toga ni Vesna ni Đole nisu se javno oglašavali, te ona prvih 24 sata ništa nije objavljivala na svoj Instagram profil, iako je pre toga svakodnevno izbacivala brojne snimke i fotografije jer je postala poznata Tik-tokerka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar