EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Sara Jo u bekstejdžu Music Week festivala

Showbiz 05. sep. 202113:41
Podeli:
Sara Jo music week festival
Sara Jo Foto: Alex Dmitrovic/Promo

Završno veče Music Week festivala obeležio je iznenadni spoj dva vodeća imena naše muzičke scene - Jelene Karleuše i Sare Jo. Čuvena JK ponovo je publiku oborila s nogu fantastičnim nastup, scenografijom i kostimima, ali i neočekivanim izborom gošće iznenađenje. Na pesmi "Slatka mala" na sceni joj se pridružila pop zvezda Sara Jo, kada su izvele nastup o kome ne prestaje da se priča.

Portal Nova.rs dobio je ekskluzivne fotografije mlade pop zvezde iz bekstejdža vodećeg beogradskog muzičkog festivala.

„Pop kulturu čine neočekivane stvari i spojevi, a poenta iste je da se ljudi zabave. Verujem da smo im sinoć priredili šou koji nisu očekivali! Bez preteranog razmišljanja sam prihvatila Jelenin poziv, hvala joj na tome“, rekla je Sara Jo za Nova.rs.

Sara Jo Foto: Alex Dmitrovic/Promo

Nakon zajedničkog nastupa, Sara je izvela svoje dve pesme „Bez Sna“ i „Mili, mili“, uz koreografiju koja je bila deo originalnog perfomansa za nastup na Svetskom prajdu u Kopenhagenu, gde je Sara nastupala kao jedini izvođač sa ovih prostora ikada.

Sara Jo music week festival
Sara Jo Foto: Alex Dmitrovic/Promo

Sara Jo je zablistala u originalnom kostimu Nine Mandić, a mogli su se čuti komentari da kostim i njen senzualni izgled nesumnjivo asociraju na „ženu mačku“ iz istoimenog filma.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar