Goran Dželatović Ajkula
Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

U ime dugogodišnje saradnje sa poznatom londonskom kompanijom, srpski bodigard i telohranitelj najpoznatijih holivudskih pevača, političara i sportista, Goran Dželatović Ajkula, na poklon dobio dijamantski sat "AP" čija je vrednost četvorosobnog stana u Beogradu.

Najpoznatiji srpski bodigard u telohranitelj, koji više od dve decenije živi u Londonu, Goran Dželatović Ajkula, juče je odlikovan na najskuplji način.

Goran Dželatović Ajkula Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Naime, čovek koji je godinama bio desna ruka i čuvao zvezde poput Madone, Dženifer Lopez, Bil Klintona, Kajli Minog, princa Harija, Robija Vilijamsa, fudbalere Arsenala i mnoge druge, od kompanije „Frost od London“ dobio je dijamantski ručni sat „Audemars Piguett“ čija je vrednost jednog četvorosobnog stana u Beogradu.

Goran Dželatović Ajkula Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Naime, čuveni Srbin dobio je „mali“ znak pažnje od poznate engleske firme u ime decenijske saradnje jer nikada nije bip pokraden dok je s njima.

PROČITAJTE JOŠ

O ovoj vesti od juče se uveliko prepričava po Londonu, a Ajkulu su zbog ovog znaka pažnje zvale brojne naše i svetske zvezde, koje su u čudu zbog gesta poznate kompanije.

Inače, Ajkula je često dolazio u opasnost zbog svetskih faca, obično po klubovima i sa paparacima. On im nije bio običan telohranitelj, nego je s njima i letovao, zimovao, trčao po šumi, kuvao, šetao, spavao, jeo, pio… Ne samo da je pun doživljaja za 20 godina svoje karijere, već je mnogima i spasio život. Doduše, poslednjih godina je malo prikočio s poslom i radi na nekim drugim stvarima jer je na vrhu Engleske u svojim poslovima.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)