Foto:Privatna arhiva/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Osvrnula se na skandal.

Nekoliko dana nakon što je isplivao snimak na kojem se rođene sestre Edita i Indi tuku na sred ulice, strasti se ne smiruju.

PROČITAJTE JOŠ:

Sestre Aradinović su se nekoliko puta oglašavale povodom ove situacije, a Indi je sada gostovala u emisji „Novo jutro“, gde je ispričala šta se zapravo desilo.

„Sem ovog skandala ništa se ne dešava u mom životu. Januar je mesec koji mi određuju budućnost. Mogu da kažem da ovo nije stari snimak, nije ni sveže nov, to se desilo relativno skoro. Bože moj, kao u svom porodicama, gde ima ljubavi ima i da kažem obračuna. U mom slučaju ovo se desilo s mojom sestrom zbog našeh sličnih temperamenata, ljubavi… Mi smo dve ozbiljne glave, kad se spojimo ti je jaka energija. O Editi mogu samo najlepše, to je jedina osoba koja mene može da rasplače i nasmeje“, rekla je Indi na početku razgovora, pa dodala:

„Ovde me baš dobro nabada. Nemamo problem sa emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljale, ali to su zaista emocije. A ovo se dešava u svačijim životinjama, ali o tome ćute, kriju… Edita je ovde čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka. Oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica“.

Edita i Indi Aradinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Indi tvrdi da iako su se potukle, Edita i ona nikada ne bi govorile ružno jedna o drugoj.

„Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice. Mi se tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan“, rekla je Indi, pa objasnila da li je ljubomorna na sestru, kako se ovih dana spekulisalo:

„Edita je uspešnija, i ja sam ponosna zbog toga i ne bih volila da je u nekom problemu. Sve bih uradila da ona bude uspešnija. I ona isto tako misli za mene. Mi ne damo jedna na drugu. Razlog nije neki muškarac, ni ljubomora ni neki snimak… Vrlo smo vaspitane i tu se zna granica i zna se dokle ide svađa. Nema mesta pljuvanju“.

BONUS VIDEO: Nastup Edite Aradinović na Music Week festivalu