Foto: Pritnscreen/Instagram/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović, saopštila je na Instagramu da je njena sestra Indira Indi Aradinović u veoma lošem zdravstvenom stanju i da se trenutno nalazi na intezivnoj nezi.

Naime, Indi je otišla na operaciju želuca, ali joj se stanje naglo zakomplikovao i sada se lekari bore za njen život.

„Ne znam odakle da počnem… Zahvalnost je najmanje što dugujem medicinskom osoblju, koje se u ovom trenutku bori za Indirin život. Ovo je sve počelo bezazleno. Otišla je zdrava na operaciju ž eluca(operacija je bila iz estetskih razloga), trebala je da izađe nakon tri dana i da bude kod kuće sa svojom porodicom. I sve ovo ne bi bilo toliko dramatično da nije napolju stanje kakvo jeste“, započela je Edita i dodaje:

„Sledeći korak je operacija gde su uvideli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, ugradili bajpas.“

Foto: Printscreen/Instagram/editaaradinović

 

Aradinovićeva je takođe napisala da je njena sestra Indi prebačena na intezivnu negu i da će možda imati još jednu operaciju koja je rizična.

„Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju,a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvek nije jela. Nije se naspavala“, napisala je pevačica.