Džulija Foks Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poznata manekenka i glumica izjavila je da joj seksualni odnosi ne prijaju.

Džulija Foks je početkom godine priznala da je u vezi sa Kanje Vestom, ali on nije jedini njen bogatiji partner.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Džulija je sama jednom prilikom rekla: „Oduvek izlazim s milijarderima“. Ipak, veza sa Kanjeom nije dugo potrajala. Par je raskinuo posle samo par meseci. Pre repera dve godine je bila u braku sa pilotom Piterom Artemievim.

Džulija je mnogo pažnje privlači svojim „problematičnim“ načinom života. Manekenka je jednom prilikom priznala da se sa 17 godina predozirala i jedva preživela. Ova činjenica ne čudi mnogo s obzirom na to da je još sa 14 godina počela da izlazi po noćnim klubovima.

Džulija je otvoreno govorila o tome da je kao tinejdžerka postala domino dama na sadomazohističkim zabavama za imućnu klijentelu. Takođe je dodala i da joj je taj posao pomogao da se usavrši kao glumica.

Problematično ponašenje, provokativna izdanja, ali i čudni stavovi samo su jedni od načina na koji Džulija iznenađuje. Tako je nedavno izjavila da ne voli seks, kao i da ne oseća potrebu za njim.

„Seks je za mene uvek bio jednostran, ali mislim da sve žene to mogu da kažu. Dakle, to je kao nešto u smislu ‘ako mi ništa ne treba od muškarca, ne vidim smisao’. Ja sam toliko osetljiva na seks. To jednostavno nije uzbudljivo za mene. Mogu bez njega i odlično mi je“, rekla je Džulija u podkastu „High Low With EmRata“ kod Emili Ratajkovski.

Otvoreno govori i o tome da bi umesto seksa radije koristila „ajahuasku“, biljku koja se koristi u šamanskim ritualima. Uticaj ove biljke je veoma jak, te oni koji je koristi povrćaju, a potom ulaze u proces halucinacije, prenosi „Mondo“.

„To je za mene uzbudljivo. Za mene je to kul“, rekla je glumica i ostavila sve bez teksta.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit