Džoni Dep Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Suđenje Amber Herd i Džonija Depa nedeljama je glavna tema.

Kako se navodi, tim koji brani glumca pozvao ga je da svedoči u svoju korist, pa da prokomentariše optužbe da je fizički i seksualno zlostavljao bivšu suprugu.

PROČITAJTE JOŠ:

Džoni je želeo da opovrgne ono što je u svedočenju iznela Amber Herd u njihovoj višemilionskoj parnici za klevetu. Dep je njene navode prokomenatrisao kao „nezamislivo brutalne, okrutne i lažne“.

Dok su advokati ispitivali glumca, on je iskoristio niz prideva da bi opisao kako je bilo slušati optužbe Amber Herd.

„Užasno, smešno, ponižavajuće, bolno, divlje“, rekao je Dep, a zatim dodao:

„Nijedno ljudsko biće nije savršeno, ali nikada u životu nisam počinio seksualno ili fizičko zlostavljanje.“

Danas i britanska manekenka Kejt Mos je svedočila kako bi negirala tvrdnju Amber Herd da je „čula glasine o svađi koja je završila padom niz stepenište“, kada su Džoni Dep i Kejt Mos bili u vezi još devedesetih godina. Manekenka je u svedočenju navela da se okliznula na stepeništu i povredila tokom odmora koji je par provodio na Jamajci.

„Nikada me nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice“,  rekla je Kejt Mos.

Podsetimo, završna reč zakazana je za petak u sudskom sporu u kojem poznati glumac tuži bivšu suprugu za 50 miliona dolara, jer ga je oklevetala kada je rekla da je žrtva porodičnog zlostavljanja. Sa druge strane Amber Herd je tužila je Depa za 100 miliona dolara, jer je, kako tvrdi ugrpzop njen ugled kada je njegov advokat izjavio da su njene tvrdnje „prevara“.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.