Džoni Dep i Miloš Biković sutra na prijemu kod predsednika Vučića

Showbiz 18. okt. 202115:41
Podeli:
Miloš Bikiović i Džoni Dep Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, EPA-EFE/Juan Herrero

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa holivudskim glumcem, muzičarem i filmskim producentom Džonijem Depom i glumcem Milošem Bikovićem, povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji, u utorak 19. oktobra 2021. godine, sa početkom u 15.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (ul. Andrićev venac 1).

PROČITAJTE JOŠ

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

– Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana – rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Iervolino i Lady Monika Bacardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, matičnom kompanijom Iervolino Studios iz Srbije.

BONUS VIDEO: Biković o Rusiji, skandalima i politici

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar