Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pop zvezda Dženifer Lopez danas proslavlja svoj pedeset prvi rođendan. Od samog početka karijere skrenula je pažnju na sebe i do danas ostavila ozbiljan trag u svetskoj zabavnoj industriji. Iako je u šestoj deceniji, o ovoj latino divi se i dan danas govori kao o jednoj od najseksipilnijih žena na svetu.

Porodica joj je uvek bila najvažnija. Kada se iz rodnog Bronksa s 21 godinom preselila u Los Anđeles zbog snimanja humoristične serije „In Living Color“ u kojoj se pojavila kao plesačica, već prve nedelje u posetu su joj došle baka i tetka.

PROČITAJTE JOŠ

„Pomislila sam ‘Ovo je zaista čudno’. Ali samo su htele da vide da li živim u dobrim uslovima. Mislila sam ‘Zašto me već posećuju? Nisam se još ni smestila.’ Nisam imala ništa, ni nameštaj. Svi smo spavali na podu. Sada kad se setim toga, bilo nam je super.“

Neko vreme, kad je tek počela da gradi karijeru, Dženifer je spavala i u plesnom studiju u kojem je vežbala.

Nakon nastupa u seriji „In Living Color“, 1995. godine dobila je prvu glumačku ulogu u filmu „Mi Familia“ koji je dobio dobre kritike. Iste godine snimila je film „Voz pun love“ s Veslijen Snajpson i Vudijem Harelsonom, a godinu dana kasnije film „Jack“ u režiji Frensisa Forda Kopole i s Robinom Vilijamsom u glavnoj ulozi.

Prvu veliku priliku dobila je 1997. godine s glavnom ulogom u biografskom filmu „Selena“. Za otelovljenje pevačice Selene Kintiljane-Perez, koju je s nepune 24 godine ubila obožavateljka, Lopez je dobila velike pohvale i nominaciju za Zlatni globus.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)