Dzenifer Lopez Jennifer Lopez
Dženifer Lopez Foto:MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica je progovorila o zdravstvenim problemima uzrokovanim prekomernim stresom.

Dženifer Lopez je na svetskoj sceni prisutna tri decenije i za to vreme je postigla neverovatne stvari. Ipak, da slava i uspeh ne dolaze bez posledica dokazuje i njena poslednja ispovest u kojoj je priznala da se godinama borila sa paničnim napadima.

PROČITAJTE JOŠ

U okviru „On the JLo newsletter-a“ istakla je koliko je san važan, a da je ona to naučila na teži način.

„Spavala sam između tri i pet sati, pa na setovima provodila dane, u studiju… Vikendom sam snimala spotove. Mislila sam da sam nepobediva. Sve dok me jednog dana, dok još nisam izašla iz svoje prikolice gde bih se spremala, nije stigao sav taj stres“, napisala je Dženifer i dodala:

„Planirala sam dan i u sekundi… Nisam više mogla ni da se pomerim. Kao da sam se zamrzla tako u mestu, pa sam se uplašila, počelo je da mi se muti pred očima. Kasnije sam saznala da je to klasični napad panike zbog iscrpljenosti, ali tada nisam imala pojma šta je to.“

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je specijalista rešio da malo bolje sagleda to kako ona živi, shvatila je da mora mnogo toga da promeni u svom životu.

„Moj čovek iz obezbeđenja je došao na set, podigao me i odvezao kod lekara, eto. U putu sam se malo opustila pa sam makar mogla da govorim… Prepala sam se i mislila da ludim. To sam pitala lekara, da li ja to gubim razum sada, a on je odgovorio odrično. Poručio mi je najpre samo da spavam“, objasnila je, pa dodala:

„Trebalo je da spavam između sedam i devet sati dnevno, da izbacim kofein i, za početak, to će biti dovoljno. Tako je i bilo. Shvatila sam zatim i da nikako nisam smela da ignorišem sopstveni osećaj, potrebe. Nega je pola zdravlja, kako duše tako i tela. Tada sam presekla i nikad više nisam skrenula s dobrog puta, striktno se svega pridržavam. To mi je sada i životni stil“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.