Dženifer Lopez i Ben Aflek Foto:Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Ben Aflek i Dženifer Lopez se navodno razvode, a kako ističu izvori za američke medije glumac se već iselio iz zajedničke kuće koju su nedavno kupili.

Kako se navodi, jedan od problema je različit pristup i način kako se nose sa slavom. Lopez je prihvatala medijsku pažnju, dok se Ben toga klonio.

PROČITAJTE JOŠ

„Sada je usredsređen na svoj posao i svoju decu. Ben se već iselio i verovatno će morati da proda kuću iz snova za kojom su dve godine tragali. Nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da ga kontroliše, a on nju ne može da promeni. Nema šanse da je moglo potrajati“, naveo je izvor za „In Touch

Par u poslednje vreme mnogo vremena provodi odvojeno. Takođe, glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom Lopez uprkos njenoj ulozi domaćina na događaju.

Dženifer Lopez i Ben Aflek Foto:Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Popularni ljubavni par vezu je prvi put započeo ranih 2000-tih, a samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se venčaju – sve je otkazano.

Ostali su zajedno do januara 2004, a tada je usledio konačan kraj. Na pomirenje su čekali gotovo 20 godina pa su to učinili 2021, a konačno se venčali u junu 2022. godine.

BONUS VIDEO: Gvinet Paltrou: Omražena kraljica Holivuda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare