Foto: PacificCoastNews/Avalon.red/Pacific coast news/Profimedia

Glumica Dženifer Aniston, koja važi za miljenicu Holivuda, kako piše The Talko, nije baš onakva kakvom se predstavlja. Naime, ovaj američki medij navodi da je Dženifer obmanula javnost za oba braka, te da nema dokaz da se zvanično ikada udala. 

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Dženifer Aniston, koja važi za miljenucu Holivuda, kako piše The Talko, nije baš onakva kakvom se predstavlja. Naime, ovaj američki medij navodi da je Dženifer obmanula javnost za oba braka, te da nema dokaz da se zvanično ikada udala.

Javnost, i dan danas, posebno intrigira njen brak sa Bredom Pitom, pogotovo otkako se slavni glumac razveo sa Anđelinom Džoli. Međutim, pomenuti medij piše da Anistonova nike ni bila u braku sa Pitom, već da je sve deo marketinškog trika, koji je obama doneo neverovatnu popularnost i uvrstio ih na „A“ listu holivudskih glumačkih veličina.

Foto:EPA/NINA PROMMER

 

Isto se piše i za njen prethodni brak sa Džastinom Teruom, sa kojim je, kako je do sada bilo poznato, provela dve godine bračnog života.

PROČITAJTE JOŠ

Istražujući pozadinu i ovog braka poznate glumice, američki medij je navodno došao do otkrića da nigde u službenim zapisima nema dokaza o njihovom venčanju odnosno da venčani list ni u ovom slučaju ne postoji.
Iako se piše da je za ovako bitne stvari obmanula javnost,  zvezdi „Prijatelja“ se i dalje veruje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.