Podeli
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Na ovaj ili onaj način, Džejms Čarls uvek privlači pažnju javnosti. Kad nije u centru Jutjub drame, njegovi fanovi rade neverovatne stvare kako bi ga naterali da ih primeti.

Ipak, 21-godišnji mejkap youtuber otkrio je da je jedan od njegovih fanova, koji je vodio fan nalog na društvenim mrežama lažirao da ima rak, a potom i sopstvenu smrt, kako bi privukao pažnju Čarlsa, prenosi “TeenStar”.

PROČITAJTE JOŠ

Stvar je utoliko groznija imajući u vidu da je Džejmsova majka Kristin Dikinson i sama preživela rak.

Grozno saznanje Džejms je podelio sa pratiocima na Tviteru.

“Upravo sam saznao da je jedan od fanova koji vodi fan nalog lažirao rak i sopstvenu smrt?! Razumem da ljudi žele da ih njihov idol primeti, ali moja mama je preživela rak i lagati o nečemu tako ozbiljnom mi se nimalo ne dopada,“ napisao je.

PROČITAJTE JOŠ

Vlasnik tog naloga tvitovao je da će “poslednji put proslaviti rođendan i da je to grozno jer je na sve načine pokušao da ga Džejms primeti“ nakon čega mu je Čarls poslao poruku. Nakon toga se na nalogu pojavila lažna poruka da je fan preminuo.

Ostali Džejmsovi fanovi brzo su shvatili da je u pitanju lažni nalog i upozorili ga. Naravno, nalog je brzinom svetlosti nestao sa Tvitera.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar