Džejmijev advokat besan na majku Britni Spirs: On joj je bio i otac i majka

Showbiz 14. avg. 202118:06
Podeli:
Britni Spirs i Lin Spirs
Britni Spirs i Lin Spirs Foto:- / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je Britni Spirs konačno oslobođena višegodišnjeg starateljstva koje je nad njom imao otac Džejmi Spirs, oglasila se njena majka Lin i odmah isprovocirala bivšeg muža.

Pročitajte još:

Džejmijevi advokati odgovorili su na to saopštenje pa iznova navukli gnev fanova pop princeze, prenosi „Mirror”, ističući da bi ona „pre trebalo da mu se zahvali, nego što ga je i, što ga i dalje, kritikuje“.

„Umesto što ga kritikuje, trebalo bi da mu se zahvali. Ipak, on se sve ove godine trudio da Britni omogući što lagodniji „nadzor” i život uopšte. Pružao joj je pažnju svakog dana, po čitav dan, morao je da se bavi i hitnim slučajevima…“, nabrajao je Spirsov zastupnik, insistirajući i dalje na tome da pevačici „ništa nije falilo dok je imala oca kao staratelja“.

„On joj je bio i otac i majka“,  dodao je ističući kako je Lin znatno smanjila druženje i negovanje odnosa sa poznatom ćerkom u poslednjih 13 godina, za razliku od Džejmija koji je bio tu zato što je to želeo, a onda i zato što je morao.

Podsetimo, Britni Spirs je ponovo slobodna žena, pošto je njen otac Džejmi pre dva dana saopštio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar