Foto: EPA/JUSTIN LANE

Muzički mogul Džej Zi izazvao je žučnu raspravu, ali i salvu osuda na Tviteru nakon što je svoju suprugu Bijonse nazvao "evolucijom" pokojnog muzčara Majka Džeksona.

PROČITAJTE JOŠ

„Bey će biti ljuta na mene što ću ovo reći, ali Majkl Džekson nikad nije bio na Koačeli. Ona je njegova evolucija jer ga je gledala kad joj je bilo devet godina. A deca su ista“, napisao je reper na svom Tviter nalogu, nakon čega je prokomentarisao važnost nastupa svoje supruge na pomenutom festivalu 2018. godine.

„Nađite mi koncert koji je toliko kulturološki relevantan i uzbudljiv kao Koačela. Bijonse će biti jedna od najboljih pevačica koje smo ikad čuli zato jer je tako izvrstan učenik“, napisao je Džej Zi.

Iako korisnici Tvitera nisu umanjivali Bijonsine uspehe i talenat, mnoge je uvredilo poređenje njenog supruga s pokojnim kraljem popa.

„Volim Bijonse, ali ne bih išao tako daleko da kažem da je bolja od Majkla Džeksona“, napisao je jedan od pratilaca.

„Uz dužno poštovanje, Maklu Džeksonu nikad nije bilo potrebno nešto poput Koačele tokom svog života. Majkl je imao dvostruko više publike nego što je Bijonse ikada imala“, glasio je drugi komentar.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)