Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Džad Lou (47), koji je javno priznao da je "zaljubljen do ušiju" sa svojom 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan čeka dete, piše Daily Mail.

Strani paparaci su nedavno uslikali par kako šeta gradom i obilazi prodavnice, a na fotografijama se već jasno vidi trudnički stomak Koanove.

Foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Glumcu će ovo biti šesto dete, jer sa prethodnom partnerkom ima već petoro. Međutim, on je, kako kaže, apsolutno spreman da ima i više dece.

Foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

„Volim ih, zašto ne? Jako sam srećan što imam priliku da imam dete s nekim koga volim. Ideja o prinovi je i više nego predivna“, rekao je glumac, te istakao da je njegova veza s Filipom izrazito stabilna, prenose strani mediji.

PROČITAJTE JOŠ

Podsećanja radi, njih dvoje su vezu potvrdio još 2015. godine, na crvenom tepihu na Hay festivalu. Venčali su se prošle godine u aprilu, a imali su intimno venčanje u Londonu. Hteli su da izbegnu veliki broj gostiju, pa su pozvali samo najbliže prijatelje i porodicu u Gradsku većnicu Old Marylebone.

Ovakvo venčanje je mnoge iznenadilo s obzirom na to da se prethodno spekulisalo kako planiraju da se venčaju u Francuskoj, u proleće, okruženi holivudskim prijateljima.

Inače, Filipa je psihološkinja s doktoratom i vodi vlastitu konsultantsku firmu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)