Dua Lipa na udaru zbog bezobraznih ispada slavnog repera

Showbiz 28. jul. 202115:29
Podeli:
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Pevčaica Dua Lipa našla se na udaru fanova zbog mizogenih i homofobičnih ispada repera DaBejbija, s kojim je nedavno snimila remiks svoje pesme "Levitating".

„Ako niste prljave dro*e koje šire noge svakome ko na njih naiđe, i ako niste likovi koji pu*e drugim likovima u WC-u, ako niste oboleli od HIV-a ili drugih prljavih bolesti, dignite ruke visoko“, rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ

Dua Lipa, koja je sa njim snimila remiks svoje pesme „Levitating“, pozvana je da reaguje i trenutno biva sankcionisana zbog postupaka sa kojima nema nikakve veze.

„Snimila je pesmu sa njim i duguje izvinjenje svojim LGBT fanovima. Trebala je da zna bolje“, glasi jedan od tvitova na račun britanske pevačice.

DaBejbi nije ponudio svoje izvinjenje publici. Rekao je da fanovi koji ga prozivaju na mrežama mogu da „o*ebu“, te da su iščupali njegove reči iz konteksta. Reper T.I. ga je u tome podržao.

„Svako ima pravo na svoje mišljenje, njegovo je takvo i on ima prava da ga izrazi“, rekao je on.

Dua Lipa je s druge strane preuzela konkretne mere i sudeći prema pisanju američkih medija, planira da ukloni remiks verziju svoje pesme sa striming platformi poput Jutjuba, Spotifaja i Dizera.

„Užasnuta sam onime što je DaBejbi izgovorio. Ja ga ne poznajem kao takvog čoveka i ne sećam se njega iz ovog ugla kada sam radila sa njim. Znam da moji pravi fanovi znaju kakav je moj stav o LGBT zajednici i da sam svim srcem uz njih. Moramo učiniti više kako bismo se borili protiv stigme o HIV virusu“, rekla je Lipa za američke medije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter. 

Komentari

Vaš komentar