Aleksandar Josifovski Foto: Zvezde Granda/Z.K.Munja

Aleksandar Josifovski progovorio o poroku, ali i mentoru Đorđu Davidu.

Drugoplasirani u „Zvezdama Granda“ ove godine je Aleksandar Josifovski iz Makedonije, kome je mentor bio Đorđe David.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar je sada progovorio o saradnji sa Davidom.

„On je ličnost koja zna da radi sa kandidatima individualno. Kod svakog zna da izvuče najbolje. Čovek je genijalac, ima šesto čulo i uspešno je uradio sa svakim takmičarem. Sve nas je doveo do situacije da iz nas izvuče maksimum. Nakon svakog susreta sa njim bismo se pitali pitali odakle nam taj dar koji nismo znali da posedujemo“, rekao je on za Kurir.

Kaže da mu nije zasmetalo ni to što je Đorđe otkrio da je ovaj mladić bio alkoholičar.

„Ne! Znam da je to uradio iz srca, on mi je najviše i pomogao. Sto posto je dao sebe da se vratim na pravi put“, kaže Jisifovski.

„To nije bilo iz neke emotivne priče, ili teškog života, već iz euforije radosti. Ja sam uvek pio kad sam bio radostan. Imam ekipu sa kojom sviram po klubovima i kad god smo radili u lokalima pili smo. Tako se i desilo da izađem iz koloseka normalnog života“, rekao je pevač o svom problemu sa porokom.

Priznao je i da li je istina da se nije treznio.

„U poslednje vreme je tako bilo. Mislim da je neka volja, hrabost ostala u meni, familija naravno, i sjajni mentor. Karijera mi je u pitanju, znao sam da moram da promenim sebe. Ja sam pio, pio i evo šest meseci nisam popio kap alkohola“, otkrio je Aleksandar.

Ispričao je i koja je njegova terapija.

„Postoje blokatori koje uzmam, kao injekcije i pilule. Postaješ alergičan na alokohol. Čak i malu dozu da uzmeš može da bude tragično. Na početku je bilo teško, ali sve je bolje bez toga, mnogo je lepše bistrom glavom, lakše, sve je sad odlično tako da mi alkohol nije potreban. Sad mi se gadi što sam pio. Skoz sam se skinuo. Alkohol može samo da me vrati unazad i zato bežim od njega“, zaključio je on za pomenuti medij i dodao da je srećno oženjen, te da planira i proširenje porodice.

BONUS VIDEO: Đorđe David o svom favoritu za pobedu u finalu Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)