Drama se nastavlja: Kardašijan ponovo optužila Svift da laže

Showbiz 25. mar. 202010:01
Podeli:
bbbb
Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Prošle nedelje je u celosti na internetu objavljen telefonski razgovor između repera Kanje Vesta i pevačice Tejlor Svift, koji navodno potvrđuje da su optužbe na račun pevačice iz 2016. godine lažne, te da ona zaista nije znala na koji će je način reper pomenuti u pesmi.

Prvobitnu verziju razgovora objavila je Kim Kardašijan, reperova supruga, pre nekoliko godina, nakon što je Svift tvrdila da joj Vest nikada nije otkrio da će se njeno ime naći u pesmi „Famous“ i da će on izgovoriti stih „I made that bitch famous.“

PROČITAJTE JOŠ

Duži snimak razgovora, objavljen tokom vikenda, navodno je pravi i pokazuje da su Kim i Kanje lagali, te da su montirali razgovor sa pevačicom. Međutim  – da li je zaista tako?

Nakon što je Tejlor na Instagramu napisala da joj je drago što je istina konačno izašla na videlo i da je neko ranije „namerno izmontirao snimak, zbog koga njeni fanovi, porodica i ona prolaze kroz pakao četiri godine“, oglasila se Kim koja ponovo tvrdi da pevačica laže.

Ona je napisala da je ovaj sukob najmanje važna stvar u ovom trenutku, ali da je primorana da kaže da Tajlor „nastavlja sa lažima“.

„U trenutku kada su pričali, pesma nije bila napisana u potpunosti, ali kao što svi vide u spotu, ona je u saopštenju za javnost manipulisala činjenicama iz njihovog razgovora –  njen tim je rekao da je ona „odbila da da dozvolu i upozorila ga zbog toga što će objaviti pesmu sa tako jakom, mizogenom porukom.“ Nikad se nije pričalo o reči kučka, već o tome da li je bilo poziva ili ne i u kom tonu se razgovor odvijao“, napisala je Kim.

Ona je takođe dodala da nije montirala razgovor pomenutog snimka.

„Ja sam samo objavila delove razgovora na Snepčetu, a ceo razgovor ne menja narativ ove priče. Kanje kao muzičar ima pravo da dokumentuje svoj stvaralački put, baš kao što je ona nedavno uradila sa dokumentarcem“, dodatno je napisala Kim.

Kim je istakla da Kanje beleži snimanje svakog albuma i da bi i ovaj razgovor ostao nepoznat javnosti da je Tejlor nije primorala da ga objavi i odbrani, prenosi „TeenStar„.

Odmah nakon obraćanja Kim, oglasila se i portparolka Taylor Swift, koja je ponovila saopštenje o pesmi „Famous“ od pre nekoliko godina, a u kome podvlači da Kanje nikada nije tražio dozvolu za pesmu, već da je želeo da Tejler reklamira pesmu na Tviteru.

Detalje ove drame možete pročitati OVDE.