Dragiša Golubović Foto: Promo

U vremenima izazova iskustvo i rezultati su presudni, što je prepoznao i Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije pa je na Izbornoj skupštini dosadašnji predsednik Dragiša Golubović, jednoglasno izabran da vodi SEMUS u narednih pet godina.

Svojim dosadašnjim aktivnostima i radom, kao i predlozima iz svih udruženja u okviru SEMUS-a da i ubuduće predvodi ovo udruženja, samo je potvrda njegovog izvanrednog rada i predstavljanja organizacije prethodne četiri godine.

Dragiša Golubović Foto: Promo

„Živimo u vremenima kada se svet menja svakodnevno, što se odražava i na posao kojim se bavimo. Sa tim u skladu, nailazimo na brojne izazove koje smo prevazišli jer smo bili složni, a pred nama su tek bitne akcije koje treba da preduzmemo, zbog čega sam vam zahvalan na ovakvoj podršci“, istakao je Golubović nakon glasanja.

Dragiša Golubović Foto: Promo

Istovremeno, Izborna skupština je izabrala i novi Upravni odbor od 19 članova, kao i Nadzorni odbor od tri člana. Pored izbora, na sednici Skupštine donet je program rada SEMUS-a za mandatni period 2022-2027. godine.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović – zapevala sa bratanicom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar