Podeli
Foto: Privatna arhiva

"Kako je vreme korone, nažalost, nemamo goste kao prethodnih godina, već obeležavamo u skladu sa merama predostrožnosti. Sto smo postavili u dvoristu jer je lepo vreme, a moram i da naglasim da su nas neki naši ljudi, koji su  bili prisutni svake godine, sami pozvali i rekli da neće doci zbog korone tako da svi vodimo računa", rekla je pevačica, koja danas slavi Svetog Iliju.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Dragica Zlatić danas obeležava krsnu slavu Sveti Ilija u rodnom Čačku u krugu porodice. Naime, Zlatići ovog puta zbog pandemije i uvedenih mera neće imati goste kao prethodnih godina, ali pripreme su tekle slavske trpeze su tekle da se sprema za više ljudi. Bivša finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda” u jutarnjim satima je sa majkom spremila svadbarski kupus, da bi zatim servirale i postavile srpske specijalitete.

Foto: Privatna arhiva

“Kako je vreme korone, nažalost, nemamo goste kao prethodnih godina, već obeležavamo u skladu sa merama predostrožnosti. Sto smo postavili u dvoristu jer je lepo vreme, a moram i da naglasim da su nas neki naši ljudi, koji su  bili prisutni svake godine, sami pozvali i rekli da neće doci zbog korone tako da svi vodimo računa”, rekla je pevačica za naš portal i dodala da je bila prilično vredna.

Foto: Privatna arhiva

“Ja sam od ranog jutra na nogama. Moram da se pohvalim da sam danas kuvala u dvorištu svdbarski kupus u zemljanom loncu (smeh). Naravmo, uz to ide predjelo predjelo kao i nezaobilazno čačansko pečenje i sitni kolači”, pohvalila se Dragica.

Foto: Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar