Dragana Mirković Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica je produžila letovanje u Francuskoj nakon što saznanja njenog menadžmenta da su joj svi koncerti zbog pandemije pomereni do daljnjeg.

PROČITAJTE JOŠ

Dragana Mirković produžila je porodićno letovanje u Monte Karlu. Kako saznajemo, pevačica će na moru ostati do kraja leta jer su joj pomereni koncerti do daljnjeg, pa samim tim ni nema obaveza u Beču. Ne samo da joj u potpunosti prija klima i promena, već su im se na odmoru pridružili kućni prijatelji s kojima provode po nekoliko sati dnevno uživajući na plažama i restoranima.

Dragana Mirkovic uziva u Monte Karlu
Foto:Instagram/dragana_mirkovic

„Dragana i njen suprug Toni Bijelić ostaće još neko vreme u Francuskoj, iako je trebalo da su već kod kuće. Zbog situacije sa pandemijom, oni su promenili planove u poslednjem trenutku i produžili boravak. Toni svoje poslove završava putem mejlova i telefona, a Dragana je u svadnevnom kontaktu sa zaposlenima na njenoj televiziji „DM SAT“. Bez obzira na to što su na odmoru, oni su aktivni u poslu i odgovorno se ponašaju. Redovni im prave društvo Lepa Brena i Boba Živojinović, sa kojima godinama super funkcionišu, a njihovo prijateljstvo još više su očvrsnuli u Monte Karlu. Dok Toni i Boba sastanče po restoranima, Dragana i Brena šetaju gradom i sunčaju se na plaži“, otkriva naš izvor i dodaje da će Drgana po završetku odmora doći u Srbiju.

Dragana Mirkovic uziva u Monte Karlu
Foto:Instagram/dragana_mirkovic

„Još uvek se ne zna precizno za pevačicin dolazak, ali jako se uželela roditelja i familije. Posao joj ne trpi odsustvo, ali ona više nego išta želi da vidi svoje, od kojih je mesecima razdvojena“, završava naš izvor.

Mirkovićeva inače redovno komunicira sa svojim fanovima preko Instagrama, pa ih svakodnevno iznenađuje novim fotografijama i video snimcima.

Dragana Mirkovic uziva u Monte Karlu
Foto:Instagram/dragana_mirkovic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)