Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković 1994. godine snimila je svoj film "Slatko od snova" koji, nažalost, ne pamti po lepom, već po tragediji koja ih je zadesila na snimanju.

S obzirom na to da joj je usred snimanja preminuo jedan od najbližih prijatelja i saradnika, a ujedno i producent filma, Raka Đokić, nije ni čudo što ne želi da se seća ni filma, ni perioda u kom je sniman.

Kako je pevačica ranije u medijima izjavljivala, upravo njegova želja je i bila da ona snimi film. Baš zato, kada je Đokićeva smrt zatekla celu ekipu, Dragana, kojoj je to možda i najteže palo, rešila je da izgura celu priču do kraja, pa je preuzela na sebe finansiranje započetog projekta. Pevala je svakog vikenda u inostranstvu i posle nastupa donosila novac za završetak snimanja.

Foto: Printscreen/Youtube

Ona, tek sada, posle dužeg vremena, uspeva da i iz tog perioda izdvoji neka lepa sećanja, koja joj je bilo potisnulo sve ružno što je veže za film „Slatko od snova“.

#related-news_0

„Pa sada su to samo lepe emocije i lepa sećanja, ali do pre nekih desetak godina, nisam želela da se sećam tog perioda. Uopšte mi nije bio lep period života i stvarno sam se, onako, namučila, izgubila neke drage, izuzetno drage ljude, mnogo sam teško podnela to i baš ne volim da se sećam tog perioda“, rekla je Dragana za Grand Njuz, čak i mimikom odavajući utisak da joj je i dalje teško da priča o tome, a onda je dodala kako je prevazišla ružna sećanja:

Foto: Printscreen/Youtube

„Ali, kako je vreme prošlo, kako je porodica ta koja me drži, onako, u svojoj oazi, u nekom miru i u lepom, prijatnom životu, onda čovek zaboravlja ružno i prosto ostavlja sebi samo lepe uspomene i neka lepa dešavanja, tako da se ja sad radujem što imam i iz tog perioda lepih uspomena“, zaključila je pevačica u razgovoru za Grand Njuz.