Dr Žujović: Od maski Bake Praseta bolji su i ulošci

Showbiz 12. mar. 202014:44 > 15:09
Podeli:
Foto: Video/Nova.rs/Printscreen/Instagram/bakaprase

Poznati jutjuber Baka Prase dosetio se kako da dodatno zaradi, pa usred haosa oko koronavirusa, on na internetu sada prodaje "zaštitne maske" s natpisom "šaim se" po ceni od 899 dinara. Poznati pulmolog, dr Žujović za portal Nova.rs upozorava na neefikasnost tih maski, te savetuje deci i roditeljima da ne bacaju pare.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, rešio je da „iskoristi situaciju“ i dodatno zaradi pare na račun proglašene pandemije koronavirusa u svetu.

Pošto je u Srbiji do sada registrovano 19 slučajeva obolelih od korone, Baka Prase je brže-bolje napravio novi biznis, pa prodaje maske sa svojim potpisom „šaim se“.

Foto: Printscreen/Instagram/bakaprase

Bogdan za svoj proizvod kaže da je jako kvalitetan, kao i da „ubija koronavirus“, a s obzirom na to da trenutno vlada nestašica maski, jutjuber je odlučio da svoj proizvod prodaje po malo većoj ceni od 899 dinara.

„R.I.P (počivaj u miru) korona“, napisao je on uz nekoliko fotografija i video snimaka maski sa svojim potpisom.

Foto: Printscreen/Instagram/bakaprase

Ilić je na Instagramu objavio i da prodaja ide dobro, napisavši:

„Usporite malo, maske idu kô blesave.“

Foto: Printscreen/Instagram/bakaprase

Njegova ideja za novi biznis i zaradu izazvala je oprečna mišljenja kod njegovih pratilaca, pa su ga tako jedni hvalili, dok su mu drugi poručili da nemaju para da kupe njegovu masku. Ovim povodom kontaktirali smo sa poznatim pulmologom dr Žujovićem. Njemu smo pokazali kako maska Bake Praseta „za zaštitu od korone“ izgleda, i zamolili ga da nam da svoje stručno mišljenje. Pitali smo ga jesu li te maske efikasne kao mera zaštite protiv korone, te da li klinci koji ih već uveliko naručuju putem interneta možda ipak treba da poštede roditelje bespotrebnih troškova u ovom trenutku:

Foto: Video/Nova.rs

„S prasetom u pečenjaru! To je budalaština. Recite deci da ne bacaju pare na te gluposti. U tom slučaju bolje neka uzmu uložak od mame. Isto mu dođe. Prvo pitanje je da li ta njegova glupost ima bilo kakve tehničke karakteristike u opisu. U obzir dolaze samo nano maske sa filterima sa aktivnim ugljem, koje na „Ali Ekspresu“ koštaju jedan evro“, poručuje dr. Žujović.

Inače, Baka Prase već ima kolekciju garderobe „Šaim se“, zahvaljujući kojoj je zaradio ozbiljnu svotu novca.

On je svoju najpoznatiju uzrečicu, koja je ujedno i ime njegovog brenda, odštampao i na maskama.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.