Foto: Eurovision/EBU/SARAH LOUISE BENNETT

Ana Đurić je prvo oduševila Srbiju na Pesmi za Evroviziju '22, a sada i celu Evropu na Evroviziji u Torinu.

Konstrakta i njena numera „In Corpore Sano“ ne prestaju da oduševljavaju i intrigiraju publiku.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta je to što Konstrakta ima, što uradi za ta tri minuta na bini, i osvoji srca ljudi, pa čak ni oni kojima se njen stil ne sviđa imaju potrebu da je ponovo pogledaju.

Podsetimo kako je umetnica osvojila Srbiju tokom festivala Pesma za Evroviziju ’22 kada se biralo ko će ove godine otputovati na Evroviziju i predstavljati našu zemlju.

O njoj se nije pričalo, postojali su drugi favoriti i drugim izvođačima se predviđala pobeda.

Ipak, kada se Konstrakta pojavila na bini, otpevala numeru u kojoj se čuju srpski i latinski jezik, prala ruke u lavoru i izvela upečatljivu koreografiju rukama, svi dotadašnji favoriti više nisu bili favoriti. Konstrakta je postala tema o kojoj se najviše priča i mnogima je bilo jasno da će upravo ona otputovati u Italiju.

Čak i oni koji ne prate Evroviziju, pratili su Konstraktu i bar jednom pogledali njen nastup.

Foto: Eurovision Song Contest/Eurovision.tv/ EBU / NATHAN REINDS

Slična situacija dogodila se sinoć kada se u areni u Torinu pojavila na bini u belom odelu. Iako su obožavaoci Evrovizije mogli da vide Konstraktu i ranije na društvenim mrežama, ima i onih koji su je sinoć prvi put videli i oduševili se, zamislili, pretraživali na internetu koja je poruka njene pesme i njenog nastupa.

Internet je danas prepun komentara o našoj predstavnici, koji se samo gomilaju. Njen nastup ima ubedljivo najviše pregleda na Jutujbu od svih predstavnika koji su se juče pojavili na evrovizijskoj pozornici.

Ista prašina podigla se tada u Srbiji i sada u Evropi. Jasno je da Konstrakta pleni i da kada izađe na binu stvara prava čuda.

Pevačica i autorka ni sama nije umela da objasni svoj ogroman uspeh.

„Ne mogu da zaključim kako se desila tolika popularnost pesme ‘In corpore sano’, desilo se to na izboru Pesme za Evrovoziju kada su se sklopili slika i zvuk – nešto je kod publike kliknulo i mobilisala se široka publika da glasa“, rekla je tada Konstrakta, kojoj svi predviđaju i nadaju se njenom dobrom plasmanu u finalu koje će se održati u subotu, a tokom kog će naša predstavnica nastupiti pod rednim brojem 24.

BONUS VIDEO: Konstrakta iz Torina ekskluzivno za Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.