Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Muzičar Đorđe David Nikolić došao je danas na prvo snimanje emisije "Zvezde Granda" nakon skoro tri meseca pauze usled pandemije koronavirusa.

David se pojavio u studiju sa štakama, s obzirom na to da je nedavno slomio nogu, i to samo nekoliko dana nakon nego što je izašao iz bolnice, gde je ležao jer je bio zaražen koronavirusom.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Gips i jedva da je bio vidljiv jer ga je pevač vešto prikrio ispod suknje, što je postalo njegov zaštitni znak.

PROČITAJTE JOŠ

Čim je stigao pozabavio se svojim kandidatima na sceni tokom tonske probe, da bi zatim sitnim koracina došetao do bekstejdža i sa Mirom Škorić popio kafu. Tu je sačekao ostale članove žirija s kojima se srdačno pozdravio i sit ispričao.

Podsetimo, Đorđe je nedavno je preležao Covid-19 zbog čega je ležao na odeljenju za pulmologiju, a nakon što je preležao virus imao je propisanu kućnu izolaciju koja je trajala 28 dana.

Pevač je skoro istakao da je on ove godine „ugasio“ kada je zdravlje u pitanju, budući da je imao dva zdravstvena problema jedan za drugim.

“Bio sam na kontroli danas. Još malo ćemo gipsa držati na nozi. Razmišljam da li da sebi pucam u čelo ili ne, ali ajde za par dana kontrola nova. Dakle, ove godine sam ga ugasio što se tiče zdravlja. Da poludiš! Ujedao bih, sad već počinje da smara i gips i sve”, napisao je Nikolić na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.