Osnovana na današnji dan davne 1998.godine, Grand produkcija i danas je jedna od najmoćnijih produkcijskih i izdavačkih kuća u regionu.

Kompanija koja se bavi muzičkom i televizijskom produkcijom dom je najprodavanijih umetnika iz oblasti muzike, pa veliki broj renomiranih zvezda već dve i po decenije poverenje poklanja upravo Grand produkciji.

PROČITAJTE JOŠ:

Naša izdavačka kuća producira najgledanije televizijske emisije – Zvezde Granda, Zvezde Granda Specijal i Nikad nije kasno, koje se emituju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Produkcija je 2014.godine osnovala i Grand televiziju, koja u svom sadrzaju osim mizičkih emisija, emituje spotove i plejbekove najvećih muzičkih zvezda u regionu, ali i promiviše sva izadnja, koja potpisuje nasa produkcija.

Svake godine, otkako se 3. decembra 1998. emitovala prva emisija, što je bio Grand show, sve emisije doživljavale su promene, pa danas imaju savremeni, digitalni i vizuelni identitet, koji u potpunosti prati svetske tokove kada je o televizijama reč.

Mnogo toga se u proteklih 25 godina promenilo u tehničkom smislu, ali ne i suština Grand produkcije – zabaviti i nasmejati gledaoce.

Kako je sve počelo možete pogledati u video-prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Mili otkrio koga bi vratio u žiri „Zvezda Granda“