rade

Pesma je nakon trideset sedam godina postala pravi hit, a Rade Jorović je još osamdesetih "predvideo" današnju situaciju sa kojom se svi suočavamo.

Pesma popularnog pevača Radeta Jorovića „Dođi dušo da štedimo struju“ postala je aktuelna na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Numera je privukla veliku pažnju usled najava mera štednje i restrikcije struje koje su tema medija već duže vreme.

Inače, ova pesma snimljena je davne 1985. godine i u tom periodu nije stekla popularnost kod publike, međutim, danas je zbog aktuelnih dešavanja „oživela“ i postala hit.

Jorović se prisetio prioda kada je snimio ovu numeru, a takođe je izneo svoj stav o najavljenoj restrikciji.

„Pre tridest sedam godina je ta pesma snimljena u Beogradu i stavili smo je da bude neka deseta pesma na albumu. To se tako snimalo pa od svih snimljenih pesama jedna ili dve prođu. Meni su prošle dve pesme sa tog albuma, a evo posle tridest sedam godina i treća je na pomolu“, rekao šaljivo Rade u emisiji „Puls“ i nastavio:

„Polako sa restrikcijama, pričamo o struji, a ne znamo ni da li će restrikcija biti. A da bi pesma postigla pravu popularnost treba da se sluša u tom zimskom ambijentu. Može biti da restrikcija neće biti, dao Bog da ih ne bude, ali ako ipak do njih dođe tek onda će pesma da bude popularna.“

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica

Komentari

Svi komentari (0)